Carrícola

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Es convoca la IV edició del Biodivers

septiembre 23, 2023 @ 11:52

L’Ajuntament de Carrícola promou, al 2023, la IV convocatòria del Biodivers. Com en anteriors edicions, considerem prioritari, preservar l’essència de la iniciativa, que no és altra que promoure, mitjançant l’art, la posada en valor del patrimoni i de l’entorn natural que ens acull, així com d’altres maneres de ser i viure en comunitat.

L’edició de 2023 se centra en el recorregut de la Ruta dels Camins de l’Aigua (Barranc d’At, Gatell i Arcades) axi com en les seues àrees recreatives. Es tracta d’un entorn d’enorme valor paisatgístic que conserva sistemes d’arquitectura hidràulica de més de tres segles d’antiguitat.

Amb l’entusiasme que ens caracteritza, vos emplacem a participar amb la presentació d’una proposta d’intervenció.

  • Termini de presentació de projectes: divendres 22 de setembre de 2023
  • Descripició detallada de la intervenció, així com dels materials a emprar
  • Dimensions del projecte amb esbossos, fotografies, o els mitjans que es considere, que permeten visualitzar la intervenció en l’entorn per al qual s’ha concebut
  • Motivació de la intervenció
  • Pressupost amb el cost de l’obra final, incloent-hi els possibles honoraris, desglossant a part si hi hagueren despestes de instal·lació o muntatge de l’obra i/o transport.
  • Dotació pressupostària. 3 obres per valor de 2000 € 3 obres per valor de 1000 €

El dilluns 25 de setembre de 2023 es comunicarà la selecció dels projectes escollits.

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes, al correu electrònic biodivers2010@gmail.com, o bé, fer la presentació en persona perquè va acompanyada d’una maqueta o altre format, podeu presentar-ho presencialment a l’Ajuntament, avisant prèviament al telèfon de contacte: 686 41 29 49

Detalles

Fecha:
septiembre 23, 2023
Hora:
11:52
Categoría del Evento:

Organizador

Ajuntament de Carricola
Teléfono
962356585
Correo electrónico
alcaldia@carricola.es
Ver la web del Organizador