Carrícola

Biodivers

Intervenció musical i poètica de Cynthia Melià i Manuel Mercado

Shape

Descripció de l’obra

El recital que presentamos es una selección de textos (relatos cortos, prosa poética, reflexiones) relacionados con la naturaleza escritos por Cynthia Meliá y acompañados por las melodías y efectos sonoros del Chelo de Manuel Mercado. Nuestra intención es compartir con el público asistente la visión que tenemos de cómo el ser humano se relaciona a veces con la tierra en la que habita.

Sobre Cynthia Melià i Manuel Mercado

Aquest duet és un projecte recent, ja que Manuel porta vivint a Espanya sols un any i Cynthia i ell es van conèixer per casualitat en un carrer de València, lloc en el que Manuel toca quasi a diari. 

La formació de Manuel es desenvolupa en Argentina, fent col·laboracions en distints àmbits artístics. Ha tocat en diverses orquestes i en projectes d’educació i transformació social a través de l’orquesta.

Cynthia ha participat en alguns recitals de poesia, presentacions de llibres i ha col·laborat amb els seus textos il·lustrats en diverses causes solidàries. Alguns dels seus textos han sigut publicats per fanzines de la capital de l’estat espanyol.

+info

@manu._.mercado

@pixicyn

Shape
Shape

Explora altres intervencions:

El Biodivers és un espai de conversa entre l’art i la natura. Una forma d’honrar el nostre entorn reflexionant de la mà d’artistes i pensadors del nostre territori.

Ruta elaborada amb la financiació de: